Alla inlägg under oktober 2008

Av Sara - 25 oktober 2008 01:32

Skönt att äntligen få sova ut idag! :D

När jag väl klivit upp och ätit frukost/lunch skulle jag gå och duscha, men då ringer Sarah och vill dra med mig på stan. Så jag skyndar mig allt vad jag kan och precis när jag fått på mig kläderna kommer hon. Hon vet mycket väl att jag hatar inpulsiva saker av denna karaktär. Men det blev ändå en kul dag på stan trots att vi inte hade så bra flyt, inget alls närmare bestämt. Sen när vi kom hem, runt sextiden, åt vi middag. Därefter vaxade jag Sarahs ben, hon skrek rätt ut den veklingen :P men efter två måndader krävs mycket vax XD .Lite senare dök Sofia upp, hon hade varit på skoterkurs. Sen dess har vi bara flummat runt på datorn fram tills nu (01:20)

Av Sara - 24 oktober 2008 17:02

Hejsan allesammans! :D

Nu har man då äntligen lov!

Körskolan ringde mig på biologin idag, de ville prata med mig. Så jag gick dit efter skolan, det visade sig att hon ville boka tid för mer körlektioner, halkbana, teori & uppkörningen. Fick en smärre chock...gillar inte sådana inpulsiva saker. Så nu har man helt plötsligt halkbana och t.o.m körkortet i sikte.


Vill också säga ett stort GRATTIS till Therése som fyller 18 år idag :D Blir det Liquid ikväll eller? ^^

Av Sara - 23 oktober 2008 14:52

Var ett tag sedan jag bloggade nu, men det är snart lov så då kanske jag hinner skriva mer...eller inte :P men det kommer inte handla om skola i alla fall! Så ni får läsa här vad jag kommer sysslar med under höstlovet ;)


Jag har märkt en sak. När man inte hinner umgås med vännerna p.g.a skolan tar de tydligen igen det på loven ^^ tre av mina kompisar har t.o.m skrivit in saker själv i min kalender! XD


Ävenfast vi har ett fysikprov onsdagen efter lovet har jag, eller rättare sagt två andra, bestämt att jag ska släppa loss på lovet, så ja, det blir till att ta fram mitt alterego eller nåt...XD


Nu måste jag plugga rättskunskap och samhällskunskap, två prov efter varandra i morgon.

Av Sara - 17 oktober 2008 17:48

Jag dog lite inombord idag, på samhällskunskapen bestämde läraren att vi ska ha prov på fredag. Det är samma dag som jag har rättkunskapsprov, letionen efter närmare bestämt! Jag har nu tre prov nästa vecka + ett bokseminarium på måndag, måste bara läsa ut den jäkla boken först. Hur ska jag hinna med allt? Känner att jag måste plugga nu men jag måste sova för mina ögon går snart i kors!


Efter skolan gick jag och bokade en körtid för nästa vecka, nu är det bortgjort iaf :) även om jag känner att jag egentligen inte har tid med annat än plugg nästa vecka.
Sedan gick jag och Josse på stan, vi var på hemligt uppdrag! XD dock blev vi lite chockade när vi skulle göra den andra uppgiften, men det var riktigt kul i alla fall :D

Av Sara - 16 oktober 2008 17:21

Shit vad trött man var idag :O somnade nästan mellan våra två jättelånga lektioner. Har bara samhällsämnen på torsdagar och är i samma klassrum alla tre lektioner, lite för enformigt för mig. Speciellt med tanke på att i de två lektionerna före lunch har vi samma lärare, man blandar lätt ihop ämnena, det gör dock även läraren har vi märkt...Han är lite flummig, men det är bra med en sådan lärare som omväxling.


Idag provade klassen ut studentmössor, blev en livlig diskussion om vad vi skulle ha och vilken färg det skulle vara på texten m.m.Men det var nog mest pga att alla var så uppspelta över det faktum att studenten närmar sig fortare än man tror. Börjar redan bli lite nervös, brukar fantisera om studenten ibland, måste dock snart inse att det inte finns en chans att det blir den "glammiga" dröm jag föreställer mig. Börjar även inse att kostnaden kommer dra iväg ganska snabbt, bara mösspaketet som jag beställde går på 680kr. Men då får man ett graverat champangeglas och en guld penna med mössan. Hoppas man inte kommer se allt för löjlig ut i studentmössan XD och tänk om det blir något fel i beställningen :O hemska tanke... :| får förbereda sig på det värsta så blir man inte blir besviken, brukar jag säga. Men usch vad pessemistisk jag låter! Ne studenten blir nog ett minne får livet, på ett eller annat vis...

Av Sara - 15 oktober 2008 19:44

Ursch vad jag inte giller upplägget på denna bloggsida...ska hitta en ny tror jag. Det är andra gången jag trycker på fel knapp så allt jag skrivit försvinner! FRUSTRERANDE säger jag bara!


Jag borde bli bättre på att blogga, men tid är något jag har ytterst begränsat av. Men om  jag finner en roligare blogg kanske jag får motivation igen.

Har tagit en paus från religionläxan, ska skriva om judarna tills i morgon.

Kan någon förklara för mig varför religion är obligatoriskt? eller, nej, förresten gör inte det. Kommer bara med standard svaret: men det är ju jätteviktigt för att förstå andra människor med andra kulturer, när man är uta och reser så väl som när man går på stan. Men snälla! Är det någon bryr sig om vad jag har får religion eller avd jag tycker eller? Skulle inte tro det, och nej det är inte därför jag är emot religionskunskap, folk får tro vad de vill så länge det inte skadar. Jag tycker bara att det finns vettigare saker att lära sig och lägga ner tid på. Vill jag åka någonstans och absolut MÅSTE veta religionen där tar jag till ett snabbt och välbeprövat knep....det kallas googla!


Idag gick Dessi omkring på skolan med bandage runt huvudet, hon har en psykologiläxa som går ut på att vara handikappad för en dag, såg lite farligt kul ut.


Hade biologiprov idag, ursch säger jag bara...huvudvärk + trötthet = ingen bra kombination.


Måste boka en ny körtid snart, men jag vill helst ha lov och sova.

Det är verkligen inte en bra period för mig nu. Bara idag har jag vid ett flertal tillfällen haft stor lust att släppa ut mig ilska, men jag är väl för behärskad för att ta säga till folk vad jag egentligen tycker och känner. Men man blir bra irritead när man är sjuk och inte får sova tillräckligt. Så när folk inte ser att det verkligen inte är rätta tillfälle att jävlas med mig, får de skylla sig själv om jag ger dem en iskall blick. För just nu är det speciellt två saker/beteenden som jag blir allt mer förbannad på, de personerna ligger hela tiden och väger på kanten.

Av Sara - 14 oktober 2008 20:09

Idag hade vi bad på idrotten, håller på att ta magistermärken, man kan få 1,2 eller 3 som betyg på varje delmoment som då motsvarar tre olika svårthetsgrader. Borde väl egentligen kanske inte varit med pga att jag fortfarande inte blivit helt frisk efter min vrålförkylning, men är man envis så är man.  Blev ganska stolt då jag klarade att ta upp en docka på den djupaste delen av bassängen och att jag klarade längddykningen, ett stort tack till Emma som peppade mig! ;D

Av Sara - 11 oktober 2008 20:42

Hej och hå!

Lovade för länge sen att jag skulle ladda upp bilder på vad jag fått i present. Men det har varit så mycket ett göra att jag undar om lärarna gaddar ihop sig mot oss. Har varit sjuk i en vecka, är egentligen inte frisk än, så man har mycket att ta igen. Det är bara två veckor kvar till höstlovet, och jag börjar tro att lärarna gaddar ihop sig mot oss för att vi ska vara död under hela lovet.

Nu kommer i alla fall några saker jag fått

Presentation

Omröstning

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?
 Ingeting speciellt
 Vara med familjen
 Hitta på något med kompisarna
 Göra något romantiskt med pojk-/flickvännen
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards